• 24/7 достапни
  • Тел.број: +38978734169
  • cybermedico.clinic@gmail.com

За Нас

Управа на CyberMedico Clinic

image

Sasho Jandreski

Генерален Директор
image

Dr.Goran Trajkoski

Директор на Мед.одбор
image

asist.Prof.Dr.Mazen Hammoud

Член на Мед.Одбор
image

doc.Dr.Mirjana Saveska

Член на Мед.Одбор
image
За Нас

Првата теле-медицинска клиника во Македонија

CyberMedico Clinic e првата теле-медицинска клиника во Македонија основана во 2023 година. Мотивот и целта на оваа клиника е да пружи на своите клиенти пристап до квалитетно здравство од светски размери преку поврзување на пациентите и лекарите на нашата платформа. На нашите клиенти им е овозможена врвна здравствена нега од нашиот специјалистички тим, кој што изобилува со квалитетни медицински кадри исполнет со доценти, професори, академици и лекари специјалисти од сите гранки на медицината.

Пораката е успешно испратена!

0 +

лекари специјалисти

0 +

медицински центри

0 ден

до одговор на вас

00 +

години искуство

Контакт