• 24/7 достапни
 • Тел.број: +38978734169
 • cybermedico.clinic@gmail.com

Моја Акушерка

Пакети – Моја Акушерка

Моја Акушерка СМС

 • 5 СМС консултации
 • 0 Повици
 • Достапност: 08:00 – 16:00
 • Одговор до 3 часа.
€20 / месец
€16.99 / месец

Моја Акушерка на Повик

 • 10 СМС консултации
 • 5 Повик консултации
 • Достапност: 08:00 – 16:00
 • Одговор до 1 час.
€35 / месец
€29.99 / месец

Моја Акушерка за Вас

 • Неограничени СМС консултации
 • 10 Повик консултации
 • Достапност: 08:00 – 00:00
 • Одговор до 1 час.
€60 / месец
€49.99 / месец
image
Моја Акушерка – совет за сите мајки достапен сега

Акушерка достапна за стручен совет преку вашиот телефон, брзо и едноставно, најдоброто за најмалите.

Преку пакетот Моја Акушерка ви овозможуваме контакт и совети со нашата дипломирана акушерка, каде и да сте кога и да ви е потребно, брзо и едноставно преку вашиот телефон. Достапни се три пакети за претплата, само со неколку клика го извршувате плаќањето, а веднаш потоа имате поддршка од нашата акушерка за сите ваши медицински проблеми или совети.

 • Препорачано за млади мајки во текот на бременоста, и пост бременоста во текот на грижата за своите бебиња.
 • Достапна за вас, дипломирана акушерка со долгогодишно искуство и образование во Германија, со работно место во една од водечките клиники за гинекологија.
 • Достапни три пакети за претплата, прилагодени на вашите потреби и потребите на вашите најмили.
 • Едноставен систем на претплата, и контакт преку Viber или WhatsApp по ваша одлука, овозможени СМС пораки, повици и праќање на слики.